Ejeroplysninger

Linka Energy A/S 
Nylandsvej 38 
DK-6940 Lem St.
linka@linka.dk
+45 97341655

Cookies

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores website

Der anvendes cookies for at fastlægge hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og bruger relaterede statistikker. Formålet med dette er at tilpasse vores indhold og hermed forbedre den samlede brugeroplevelse.

Vi anvender ligeledes cookies til at målrette annoncering, samt registrere om der klikkes på en annonce.

Cookies anvendt på vores website
  1. parts cookies:

_ga, _gat, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv

Navn: Google Analytics
Levetid: 2 år, 10 minutter, 2 år, 10 minutter, 30 minutter, lukning af browser, 6 måneder, 2 år
Beskrivelse: Anvendes til anonym traffik analyse
Læs Googles privatlivspolitik

_hjIncludedInSample

Navn: Hotjar Heatmaps
Levetid: 365 dage
Beskrivelse: Anvendes til anonym traffik analyse
Læs Hotjars privatlivspolitik

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs guiden her.

 

Personoplysninger

Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller forespørgsel m.v. Her indsamles typisk oplysninger om navn, adresse, postnummer, land, e-mail og telefonnummer.

Personoplysningerne bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Vi anvender ikke dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål, med mindre dette fremgår tydeligt i den sammenhæng du har registreret oplysninger ved.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar. Ved brud på vores sikkerhed informeres du herom.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Dine rettigheder

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Videregivelse af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Linka, skal du rette henvendelse på linka@linka.dk eller telefon +45 97341655. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

 

Sidst opdateret: 25.05.2018