• Play
  Vi er specialister i forbrændingsløsninger inden for biomasse

Linka Energy er verdensførende inden for udvikling, produktion og optimering af biomasseanlæg. Vi fremstillier kundetilpassede anlæg som er delt ind under følgende kategorier:  

Rådgivning

Vi går ind i den enkelte opgave for at skabe den bedste løsning i forhold til kundens behov, krav og muligheder. Tæt dialog og sparring er vigtige elementer, når vi skal rådgive dig til det optimale valg af biomasseanlæg.

Projektudvikling

Med Linka får du en innovativ partner, der udvikler og tilpasser biomasseanlæg efter dine kravspecifikationer. Vores patenterede forbrændingsteknologi sikrer en høj virkningsgrad og optimerer driftsomkostningerne.

Service

Linka er en fleksibel virksomhed, der er tæt på kunderne. Vi tror på god service – også efter handel og montage. Og vi sætter en ære i, at anlæggene kører optimalt. Du kan vælge os til den løbende vedligeholdelse og serviceeftersyn.

Linka Energy er specialister i udvikling, design og konstruktion af fuldautomatiske biomasseanlæg fra 2,5 - 15 MW. De primære brændstoftyper er halm, træflis og træpiller, men også mere eksotiske brændstoffer kan bruges.

Jernforsen, udvikler og installerer biomasseanlæg fra 4 - 35 MW, og har stærke kompetencer inden for afbrænding af biomasseaffald (herunder returtræ og andre biomasseaffaldstyper) samt ”vådt” brændsel.

Weiss er en rådgivende og udførende servicevirksomhed med speciale i at servicere, levere reservedele, rådgive fjern- og kraftvarmeværker samt andre kunder. Der arbejdes også med fremstilling af større anlægskomponenter og optimering af anlæg. 

 • 9. november 2020

  Stenfælde - et nyt produkt

  Stenfælden vil frasortere uønskede sten, så de ikke ender i kedelanlægget.
 • 2. november 2020

  Et nyt og fremtidssikret anlæg er taget i brug

  Fjernvarmens nye Linka anlæg i Havnbjerg kører så godt, at Sønderborg Forsyning nu går i gang med at lukke for de naturgasfyrede kedelcentraler.
 • 9. juli 2020

  Første halvår af 2020 er gået – og sikke en tid

  Meget har været lukket ned gennem foråret - men ikke på Linka. Vi har haft travlt som vi plejer.
 • 2. juni 2020

  Bæredygtigt kombinationsanlæg til Egtved Varmeværk

  Borgerne i Egtved kan se frem til en grønnere og billigere varmekilde i fremtiden med det nye kombinationsanlæg som både kan anvende flis og halm.
 • 19. februar 2020

  Tønder vælger Linka Energy

  Tønder Fjernvarme har valgt et biomasseanlæg fra Linka Energy som skal være klar til at producere varme til forbrugerne i starten af 2021.
 • 9. januar 2020

  Linka overtager Weiss

  Kort før jul opkøbte Linka Energy Group den danske virksomhed Weiss. Med dette andet opkøb inden for to år, står vi nu endnu stærkere på markedet indenfor biomasseanlæg.
 • 2. december 2019

  Glædelig jul fra Linka Energy

  Endnu et år med masser af spændende projekter er gået, og vi ser tilbage på et år der har budt på travlhed, nye kolleger og ISO certificeringer.
 • 15. oktober 2019

  Fjernvarmemødet 2019

  Kom og mød Linka til Dansk Fjernvarmes Landsmøde d. 24. og 25. oktober i Aalborg.
 • 21. august 2019

  Nyt varmeanlæg til Elitfönster AB

  Linka er i fuld gang med at opføre et nyt spånfyret varmeanlæg i Vetlanda, Sverige, til afbrænding af restprodukter fra vindueproduktion.
 

Full-service partner

Linka har stor erfaring og know-how i at opføre  nøglefærdige biomasseanlæg. Vi tilbyder at gå ind som full-service partner, der også klarer hele sagsbehandlingen i forhold til myndighederne.

 

Mange års erfaring

Linka har arbejdet med biomasseanlæg siden 1978 og har oparbejdet en stor specialviden. Det giver os et forspring på et marked, hvor øgede miljøkrav fører til stadig større interesse.

 

Anlæg over hele verden

Med flere end 3500 opførte anlæg fordelt over hele verden og flere i pipelinen, er Linka en seriøs international samarbejdspartner – både som udvikler og entreprenør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag løbende spændende nyheder om vores ydelser og produkter.

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores Privatlivspolitik.