• Vi innoverer for at sikre dig de bedste resultater fra biomasse
 • Vi er specialister i forbrændingsløsninger inden for biomasse
 • Vi rådgiver dig til den bedste løsning med udgangspunkt i dine unikke behov

Linka er blandt verdens førende udviklere af biomasseanlæg til alt fra beboelse til industri. Med udgangspunkt i kundens behov skaber vi driftssikre løsninger med en effektiv udnyttelse af det valgte biobrændsel. Vi tilbyder en stor bredde i anlægstyper inden for:

Rådgivning

Vi går ind i den enkelte opgave for at skabe den bedste løsning i forhold til kundens behov, krav og muligheder. Tæt dialog og sparring er vigtige elementer, når vi skal rådgive dig til det optimale valg af biomasseanlæg.

Projektudvikling

Med Linka får du en innovativ partner, der udvikler og tilpasser biomasseanlæg efter dine kravspecifikationer. Vores patenterede forbrændingsteknologi sikrer en høj virkningsgrad og optimerer driftsomkostningerne.

Service

Linka er en fleksibel virksomhed, der er tæt på kunderne. Vi tror på god service – også efter handel og montage. Og vi sætter en ære i, at anlæggene kører optimalt. Du kan vælge os til den løbende vedligeholdelse og serviceeftersyn.

Seneste nyheder

 • 15. oktober 2019

  Fjernvarmemødet 2019

  Kom og mød Linka til Dansk Fjernvarmes Landsmøde d. 24. og 25. oktober i Aalborg.
 • 21. august 2019

  Nyt varmeanlæg til Elitfönster AB

  Linka er i fuld gang med at opføre et nyt spånfyret varmeanlæg i Vetlanda, Sverige, til afbrænding af restprodukter fra vindueproduktion.
 • 19. august 2019

  Nyt fjernvarmeværk i Gelsted

  Linka er i fuld gang med at opføre et nyt flis- og spånfyret varmeværk i Gelsted på Fyn, som skal spare forbrugerne for højere varmepriser.
 • 1. juli 2019

  Sommerferielukket

  Vi tager en velfortjent sommerferie, og kontoret er derfor lukket uge 29 - 30. Servicetelefonen er selvfølgelig åben som normalt. God sommer!
 • 27. juni 2019

  Mød os på Landsskuet

  Du kan i den kommende uge møde os på Landsskuet i Herning, hvor vi står klar til at møde nye og gamle kunder.
 • 22. maj 2019

  Ses vi på LIGNA 2019?

  Den kommende uge sætter vi sammen med Jernforsen kurs mod Hannover, for at mødes med møbel- og træindustri fra hele verden.
 • 18. marts 2019

  Mød Linka og Jernforsen på Panndagarna

  Värme- och Kraftföreningen i Sverige afholder i april Panndagarna 2019, hvor vi deltager sammen med vores svenske partner, Jernforsen.
 • 8. februar 2019

  Linka er blevet kvalitets- og miljøcertificeret

  Så blev vi officielt certificeret i henhold til ISO 9001 og 14001, som bevis på vores arbejde med at sikre høj kvalitet samt mindske vores negative miljøpåvirkning.
 • 18. december 2018

  Glædelig jul fra Linka!

  2018 har været et hæsblæsende år, som har budt på nyt partnerskab, spændende projekter samt besøg fra nær og fjern.

Vores partner, Jernforsen, udvikler og installerer biomasseanlæg fra 4 - 35 MW, og har stærke kompetencer inden for afbrænding af biomasseaffald (herunder returtræ og andre biomasseaffaldstyper) samt ”vådt” brændsel. Besøg deres website: www.jernforsen.com

Full-service partner

Linka har stor erfaring og know-how i at opføre  nøglefærdige biomasseanlæg. Vi tilbyder at gå ind som full-service partner, der også klarer hele sagsbehandlingen i forhold til myndighederne.

Mange års erfaring

Linka har arbejdet med biomasseanlæg siden 1978 og har oparbejdet en stor specialviden. Det giver os et forspring på et marked, hvor øgede miljøkrav fører til stadig større interesse.

Anlæg over hele verden

Med flere end 3500 opførte anlæg fordelt over hele verden og flere i pipelinen, er Linka en seriøs international samarbejdspartner – både som udvikler og entreprenør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag løbende spændende nyheder om vores ydelser og produkter.

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores Privatlivspolitik.