• Vi innoverer for at sikre dig de bedste resultater fra biomasse
 • Vi er specialister i forbrændingsløsninger inden for biomasse
 • Vi rådgiver dig til den bedste løsning med udgangspunkt i dine unikke behov

Linka er blandt verdens førende udviklere af biomasseanlæg til alt fra beboelse til industri. Med udgangspunkt i kundens behov skaber vi driftssikre løsninger med en effektiv udnyttelse af det valgte biobrændsel. Vi tilbyder en stor bredde i anlægstyper inden for:

Rådgivning

Vi går ind i den enkelte opgave for at skabe den bedste løsning i forhold til kundens behov, krav og muligheder. Tæt dialog og sparring er vigtige elementer, når vi skal rådgive dig til det optimale valg af biomasseanlæg.

Projektudvikling

Med Linka får du en innovativ partner, der udvikler og tilpasser biomasseanlæg efter dine kravspecifikationer. Vores patenterede forbrændingsteknologi sikrer en høj virkningsgrad og optimerer driftsomkostningerne.

Service

Linka er en fleksibel virksomhed, der er tæt på kunderne. Vi tror på god service – også efter handel og montage. Og vi sætter en ære i, at anlæggene kører optimalt. Du kan vælge os til den løbende vedligeholdelse og serviceeftersyn.

Seneste nyheder

 • 22. november 2018

  Mød os på Agromek

  Tirsdag d. 27. november åbnes dørene til Agromek 2018, og Linka står selvfølgelig klar til at præsentere vores biomasseløsninger.
 • 1. november 2018

  Nordamerikansk besøg i Vaarst-Fjellerad

  Vi inviterede en gruppe nordamerikanske entreprenører på rundvisning ved et Linka flisanlæg.
 • 22. oktober 2018

  Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2018

  Skal du en tur forbi landsmødet denne uge, så kig forbi træfpunkt 74, hvor vi står klar til en snak.
 • 19. september 2018

  Ølgod Fjernvarme får ny flisgrav

  Arbejdet er i fuld gang i Ølgod, hvor der nedstøbes ny flisgrav, som led i ombygningen til kombineret fyring.
 • 31. juli 2018

  Mobile løsninger til Norge

  Vi arbejder i øjeblikket på to mobile anlæg, som til efteråret sendes til Norge, hvor de skal levere varme til to militærbaser.
 • 6. juli 2018

  Kontoret holder sommerferie

  I uge 29 - 30 holder kontoret lukket, da vi tager en velfortjent sommerferie. Servicetelefonen er selvfølgelig åben som normalt. God sommer til alle!
 • 2. juli 2018

  Update fra Ryomgård

  Arbejdet er i fuld gang, og det nye kedelrum er for alvor ved at tage form. Til efteråret står et nyt 8 MW halmvarmeværk klar til at varme byens beboere.
 • 28. maj 2018

  Ses vi på årets dyrskuer?

  I år kan du møde os på tre dyrskuer rundt i landet - Roskilde, Det Fynske og Landsskuet. Desuden udstiller vi også på svenske Borgeby Fältdagar.
 • 16. maj 2018

  Linka og Jernforsen i nyt samarbejde

  Blækket er kun lige blevet tørt på ny aftale mellem Linka og vores svenske kollega, Jernforsen. Sammen styrker vi vores position på markedet.

Full-service partner

Linka har stor erfaring og know-how i at opføre  nøglefærdige biomasseanlæg. Vi tilbyder at gå ind som full-service partner, der også klarer hele sagsbehandlingen i forhold til myndighederne.

Mange års erfaring

Linka har arbejdet med biomasseanlæg siden 1978 og har oparbejdet en stor specialviden. Det giver os et forspring på et marked, hvor øgede miljøkrav fører til stadig større interesse.

Anlæg over hele verden

Med flere end 3500 opførte anlæg fordelt over hele verden og flere i pipelinen, er Linka en seriøs international samarbejdspartner – både som udvikler og entreprenør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag løbende spændende nyheder om vores ydelser og produkter.

Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores Privatlivspolitik.