• Vi innoverer for at sikre dig de bedste resultater fra biomasse
 • Vi er specialister i forbrændingsløsninger inden for biomasse
 • Vi rådgiver dig til den bedste løsning med udgangspunkt i dine unikke behov

Linka er blandt verdens førende udviklere af biomasseanlæg til alt fra beboelse til industri. Med udgangspunkt i kundens behov skaber vi driftsikre løsninger med en effektiv udnyttelse af den valgte biobrændsel. Vi tilbyder en stor bredde i anlægstyper inden for:

Rådgivning

Vi går ind i den enkelte opgave for at skabe den bedste løsning i forhold til kundens behov, krav og muligheder. Tæt dialog og sparring er vigtige elementer, når vi skal rådgive dig til det optimale valg af biomasseanlæg.

Projektudvikling

Med Linka får du en innovativ partner, der udvikler og tilpasser biomasseanlæg efter dine kravspecifikationer. Vores patenterede forbrændingsteknologi sikrer en høj virkningsgrad og optimerer driftsomkostningerne.

Service

Linka er en fleksibel virksomhed, der er tæt på kunderne. Vi tror på god service – også efter handel og montage. Og vi sætter en ære i, at anlæggene kører optimalt. Du kan vælge os til den løbende vedligeholdelse og serviceeftersyn.

Seneste nyheder

 • 6. december 2016

  Tak for besøget

  Linka stod klar på årets Agromek messe i Herning, og kunne byde en masse gæster velkommen på standen.
 • 23. november 2016

  Mød os på Agromek

  Traditionen tro står vi klar på Agromek i MCH Messecenter Herning fra tirsdag d. 29. november til fredag d. 2. december.
 • 21. november 2016

  Ny løsning gør skift mellem flis og halm simpelt

  I august lancerede Linka sin nyeste løsning, en halmopriver med gummibånd, som gør det muligt at kombinere halm og flis som brændsel.
 • 21. november 2016

  Linka lancerer nyt website

  Sidste halvår af 2016 har budt på spændende, nye tiltag hos Linka Energy. Vi står nu klar med et nyt website, med større fokus på dynamisk, brugeroptimeret indhold.

Full-service partner

Linka har stor erfaring og know-how i at opføre  nøglefærdige biomasseanlæg. Vi tilbyder at gå ind som full-service partner, der også klarer hele sagsbehandlingen i forhold til myndighederne.

Mange års erfaring

Linka har arbejdet med biomasseanlæg siden 1978 og har oparbejdet en stor specialviden. Det giver os et forspring på et marked, hvor øgede miljøkrav fører til stadig større interesse.

Anlæg over hele verden

Med flere end 3500 opførte anlæg fordelt over hele verden og flere i pipelinen, er Linka en seriøs international samarbejdspartner – både som udvikler og entreprenør.